zondag 6 januari 2013

Nieuw jaar, nieuwe creativiteit

Even een poosje ertussen uit geweest, maar nu weer blogtijd gevonden. Allereerst de allerbeste wensen voor iedereen die dit leest. De verbouwing van de woonkamer zit er inmiddels op, nieuwe vloer en plafond en een nieuwe wand. De meubels staan weer op zijn ( nieuwe)  plaats. Af en toe wordt er nog wel eens wat met de meubels verschoven. Maar ook zijn er ondertussen twee quilt opgespannen. Samen met mijn moeder even op een ochtendje gedaan. Allereerst de Railroad en zo ook de Venitiaanse roos, die ik Rondo Strata noem.  De quilt is ge├»nspireerd op een vloer van een kerk uit Veneti├ź. Er zitten een heleboel stroken (strata) in , om uiteindelijk een ronde vorm te krijgen. Deze quilt ben ik eerst aan het doorquilten omdat het patroon hiervan straks te koop is bij De Quilterie. Als ie af kan de foto voor de voorzijde komen. Daarna is de Railroad aan de beurt.


2 opmerkingen:

Annemarie zei

Jij ook nog de beste wensen Bianca! Je maakt me wel nieuwschierig hoor! Je quilts hebben in ieder geval prachtige namen en dat beloofd veel. Veel succes met het quilten! Groetjes, Annemarie

Babette zei

Leuke Blog Bianca, ik heb hem toegevoegd aan de mijne, het zou leuk zijn als jij de mijne weer toevoegt aan die van jou, ;-)

Groetjes Babette.