donderdag 26 januari 2017

Bezigheden

Na zo'n heerlijke vakantie, maar weinig lapjes aan elkaar zijn gezet, is het weer heerlijk om weer regelmaat te hebben. Fijn dat de winkel weer open is en dat ook te horen te krijgen van de mensen. Eindelijk de nieuwe stoffenserie Pondicherry van French General in de etalage samen met een gevulde box "best collection" garen van Aurifil. En daarbij mooie pakketjes van de Pondicherry serie gemaakt.Vorige week zijn er in een quiltgroep wel 5 personen aan de Nearly Insane quilt begonnen, heel voorzichtig werd er een keuze uit stofjes gemaakt voor het eerste blokje nummero 1 ( van de 98).
Daarna werden de eerste steekjes gezet.....hoop de volgende keer dat we samen zijn op mooie blokken. Mijn Insane is ons voorbeeld, inmiddels zitten de genaaide lapjes uit de vakantie al aan het middenstuk, dat voor meer dan de helft al inelkaar staat. Ook het volgende blokje ligt in de startblokken.

En toen kon ik de verleiding van een minicharmpakketje niet meer weerstaan. Ieieiekkksss!
Ze bleven maar roepen vanaf m'n toonbank. Dus ben ik bezweken, en ben hartjes aan het appliceren.....zoooo leueueukkk!!!!!
Geen opmerkingen: